Kennel Red Arctica's

Uutisia

Noran ja Auliksen kuulumisia

Posted by Jenni Näätsaari on April 1, 2011 at 7:19 PM

Kiitokset kaikille, jotka ovat tiedustelleet pentueesta! Ihana huomata, että lähes kaikki aikovat tollerinsa kanssa harrastaa useampia lajeja ja ovat muutenkin aktiivisia koiraihmisiä. :) Ihan turhaan pelkäsin, että tiedusteluista puolet olisi pelkän koti- tai näyttelykoiran haluavia. Mikäli sieltä netin äärestä vielä löytyy aktiivisia tulevia tolleristeja, niin laittakaa rohkeasti sähköpostia tulemaan! Tuleva vkloppu menee taas Torniossa TOKOn koulutusohjaajakurssilla, joten vastailen taas alkuviikosta sähköposteihinne.

Aulikselta sellaisia terveisiä ja kuulumisia, että poika voi hyvin, mutta ovat perheineen muuttaneet nyt Oulusta Riihimäelle töiden perässä. Aulista ei siis pääse enää näkemään Oulussa, mutta voitte tiedustella Johannalta, milloin ovat Muhoksella käymässä, jos haluatte pojan nähdä. :roll:

Noralta sellaisia terveisiä, että mamma voi hyvin. Nora on osoittanut olemuksellaan olevansa mahdollisesti kantavana, koska hössöttäjän käytös on selvästi rauhoittunut ja välillä näkyy selvästi uneliaisuuttakin. Myöskin viimeisen viikon ajan on ollut pientä pahoinvointia, eteenkin aamupäivällä. Vielä ei ole masu kasvanut, mutta ensi viikon loppupuolella käydään sitten ultralla katselemassa, jos ei masu ala kasvamaan. 8)

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments