Kennel Red Arctica's

Uutisia

Astutus

Posted by Jenni Näätsaari on March 9, 2011 at 3:54 PM

Ja niin siinä sitten kävi, että Noran juoksu alkoi toissaviikolla ja tänään saatiin ensimmäinen onnistunut astutus kiinnijäämisen kera 8) Nora ja Aulis olivat aamulla kiinni toisissaan reilut 10 minuuttia ja toista astumista yritetään vielä. Laskettu aika pentujen syntymään olisi siis 11.5.2011 ja arvioitu pentujen luovutusaika kesäkuun lopussa. Toivotaan nyt ja pidetään peukkuja, että Nora tulisi kantavaksi! :)

Katselen ja seurailen tilannetta nyt sitten, mutta jos näyttää epäselvältä onko kantavana, niin käväistään ultrassa sitten katselemassa masuun. Toki sinnekin on aikaa useampi viikko ennenkuin kannattaa ultrata.

Alan nyt katselemaan tosissaan sopivia pennunostajia, joten ottakaa ajoissa yhteyttä, jos olette kiinnostuneita! Toivon pennuille aktiivisia koteja, jossa otetaan tollerin suuri potentiaali käyttöön ja jaksetaan puuhastella koiran kanssa. Tolleri ei ole rotuna se helpoin vaihtoehto, mutta kun sen kanssa jaksaa tehdä töitä, niin se on upea harrastuskoira ja perheenjäsen :roll: Muistattehan että tolleri on tarkoitettu noutavaksi lintukoiraksi, joten koira haluaa metsälle ja haluaa noutaa. Antakaamme sille siis mahdollisuus toteuttaa tätä viettiään.

Laittakaahan sähköpostia tulemaan ja sinne tietoja koirataustastanne, perheestä, asuinolosuhteista ja siitä miksi haluatte juuri tämän rotuisen koiran, mihin käyttöön tolleri tulisi ja mitä kaikkea sen kanssa haluaisitte puuhastella. Vastailen niin pian kuin pystyn, mutta odottakaa kärsivällisenä, koska vastaamiseen voi mennä useampikin päivä!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments