Kennel Red Arctica's

Uutisia

Silm�t tarkastettu

Posted by Jenni Näätsaari on February 4, 2011 at 10:18 AM

Nora käväisi silmätarkastuksessa 27.1. ja tuloksena oli distichiasis, eli ylimääräisiä ripsikarvoja. Noraa ei ole ne karvat mitenkään häirinneet. Silmät eivät ole vuotaneet, eikä niissä ole ollut tulehduksia. Eläinlääkäri suositteli valitsemaan uroksen, jonka silmät ovat terveet, joten Aulis sopii hyvin Noralle. :)

Odottelemme juoksua alkavaksi aikaisintaan tämän kuun lopussa, mutta todennäköistä on että se menee maalis-huhtikuulle. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse! Pohjoisessa asuvat metsästystollerista kiinnostuneet, ottakaa ihmeessä yhteyttä! ;)


Sitten toisesta pentueesta asiaa. Sijoituksessa meillä oleva punainen irlanninsetteri Mila astutetaan ensi juoksusta, eli kesä-heinäkuussa. Kiinnostuneet voivat kysellä minulta/ kasvattajalta Hinkkasen Pirjolta lisää. Pennut tulevat siis syntymään Rovaniemellä kasvattajan luona. Jos olet kiinnostunut "sekalinjaisesta" eli sekä näyttelyihin että metsälle käyvästä setteristä, niin kesällä/syksyllä olisi hyvä mahdollisuus sellainen hankkia. ;) Milasta näkee lisätietoja minun omilta sivuilta, jonne löytyy linkki Linkit-kohdasta.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments