Kennel Red Arctica's

Uutisia

Kasvattajanura käynnistyi

Posted by Jenni Näätsaari on July 7, 2011 at 7:23 PM

Ja niin siinä sitten kävi, että urani kasvattajana käynnistyi seitsemän kasvatin voimin. Pennut ovat nyt kaikki löytäneet omat kotinsa. :) Kiitos kaikille ihanille pennuista kiinnostuneille ja pahoittelut niille, kelle ei tällä kertaa riittänyt sitä narttupentua! Toivotan kaikkea hyvää kasvateilleni ja niiden omistajille. Toivottavasti tavataan ja koiristanne tulee aikuisena juuri sellaisia kuin toivoittekin, tai edes jotain sen suuntaista! :D

Äippä Nora voi hyvin ja alkaa pikku hiljaa saada takaisin massaansa ja lihaksiaan. Töihin se on jo joutunut, koska meillä on ensi viikon perjantaina taipumuskoestartti. Toivottavasti jälkikasvu sitten perjantaina peukuttaa äipälle, niin että taipparit menee heittämällä läpi! 8)

Pentujen hoitoaika oli osin rankkaa, mutta todella antoisaa, enkä päivääkään vaihtaisi pois! On ihanaa alkaa seurailemaan nyt, miten kasvatit alkavat kasvamaan ja oppimaan. Olen ollut tyytyväinen siihen, että pennunostajat ovat olleet jo nyt minuun yhteydessä pentutarinoidensa ja kuvien kanssa. Toivottavasti myös jatkossa yhteys säilyy ja sekä ilot että surut saadaan jaettua, vaikka toivonkin että keskitymme enemmän sinne ilojen puolelle! :)

Sitten katsahdus tuleviin pentueisiin. Kennelissämme ei ole tulevia pentueita varmaan pariin seuraavaan vuoteen, mutta meidän koirillemme kylläkin. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut tulevasta punainen irlanninsetteripentueesta, jossa emänä meidän 3v narttumme Red Lovehunter's Bella Bambino "Mila". Mila on meillä sijoituksessa ja sen pennut tulevat syntymään kasvattajan Pirjo Hinkkasen (kennel Red Lovehunter's) luona Saarenkylässä Rovaniemellä. Milalla lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja terveeksi tarkastetut silmät. Luonne on reipas, avoin ja kuuliainen. Milan harrastuksiin kuuluu näyttelyt (joista 3xSERT, ROP ja 3xVSP), metsästys ja TOKO. Mila on seisonut kanalintuja. Tästä siis setteripentu sekä näyttöön että käyttöön! :) Mila astutetaan viimeistään ensi vuoden keväällä. ;)

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments